Schilderwerk buiten

Het is belangrijk om het buiten schilderwerk van uw huis of pand regelmatig van onderhoudt te voorzien. Onderhoudsbedrijf J Baars kan daarbij helpen!

Soorten schilderwerk buiten
Onder buiten schilderwerk vallen verschillende werkzaamheden. De meeste voorkomende zijn hieronder weergegeven. Uiteraard worden kunnen er ook andere werkzaamheden worden uitgevoerd.

– Het schilderen van de buitenmuren.Button-telefoonnummer_groot
– Het schilderen van gevelbetimmering. (Dit zijn houten planken die zijn bevestigd aan een muur.)
– Het schilderen kozijnen en deuren.
– Het schilderen van schuttingen, tuinhuizen of schuren.

Onderhoud van schilderwerk buiten
Buiten schilderwerk zorgt er niet alleen voor dat uw of pand er fraai uitziet, het zorgt ook voor de bescherming ervan. Wanneer het schilderwerk niet goed is uitgevoerd, bestaat de kans dat het hout van uw kozijnen gaan rotten. Dankzij onderhoud zorgt u ervoor dat de kozijnen langer meegaan. Door het onderhoud is de verf instaat om vocht en vuil niet bij het hout te laten komen. Het schilderen van het huis zorgt er dus voor dat het in goede staat blijft.

Het is belangrijk in één keer in de vijf jaar het buiten schilderwerk te onderhouden. Hier zit echter een verschil in met het kant van het huis. Wanneer de gevel gericht is op het zuiden en westen, is er eerder onderhoud nodig. De rede hiervoor is dat de zon vaker hierop schijnt en de regen komt het vaakst vanaf deze richting. Het buiten schilderwerk wat gericht is op het noorden en oosten heeft vaak minder snel aandacht nodig.

Hoe weet u wanneer er onderhoud nodig is?
Vaak is het niet eenvoudig om te achterhalen of een onderhoudsbeurt nodig is aan het schilderwerk. Onderhoudsbedrijf J baars kan daarom altijd vrijblijvend langskomen om te kijken en te beoordelen of er onderhoud nodig is. Handige tips om het zelf te bepalen, is om te kijken naar de niet snel drogende delen van uw muur, bijvoorbeeld de dakgoot waar het altijd vochtig is.

Button-contact_opnemen_groot

Reacties zijn gesloten.